Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

joi, 29 noiembrie 2012

SUFLEU DE PUI FIERT LA ABURI

Ingrediente:
Un piept de pui fiert, fără piele (am avut un piept de găină de țară)
2 ouă
200 g smântână
Câțiva căței de usturoi
Verdeață (am pus frunze de pătrunjel)
Fulgi de ardei iuți
Sare, piper și orice alte condiment vă plac
 
 Preparare:
Pieptul de pui
 
rupt în fîșii  împreună cu toate celelalte ingrediente se pun într-un choper sau blender
 
și se aduc la stadiul de pastă.
 
Se pune într-un vas termorezistent îmbrăcat în folie de aluminiu (pentru a putea fi scos mai ușor din formă când va fi gata).
Se pune la aburi și se fierbe 15-20 de minute, până se întărește.
Este dietetic și foarte gustos atât cald cat și rece.
 
 
Usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei iuți pot fi înlocuite cu măsline, busuioc, roșii uscate, ardei grași sau iuți, piper  sau orice alte ingrediente vă plac.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu