Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

marți, 19 mai 2009

BILUTE AROMATE DIN BRANZA



Ingrendiente:
I.
200 g branza de vaci
2 linguri de maioneza
1 catel de usturoi zdrobit
sare
100 g parmezan sau cascaval ras marunt sau ierburi (marar, patrunjel, salvie, busuioc) tocate marunt sau seminte (susan, chimen, bobe de piper rasnite grosier)
II.
200 g branza de orice fel
1 lingura ulei de masline
1 ceapa mica toccata marunt
sare (daca mai este necesar)
100 g parmezan sau cascaval ras marunt sau verdeturi (marar, patrunjel, salvie, busuioc) tocate marunt sau seminte (susan, chimen, bobe de piper rasnite grosier) sau ardei gras rosu, boia de ardei
Preparare:
Se mixeaza toate ingredientele, apoi se formeaza bile care se tavalesc prin: parmesan sau cascaval ras, verdeturi, ardei gras rosu tocat marunt, seminte sfaramate etc
Inteapa apoi fiecare biluta cu o scobitoare pentru a putea fi servite cu usurinta

3 comentarii:

  1. gustoase si aspectoase si cu branza de vaca ,cum asi putea face in casa o branza buna sunt proaspat casatorita iar sotul meu adora branza de vaca facuta in casa. Va multumesc Mari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite aici o reteta de crema de branza>
    http://gecuza.blogspot.com/2011/06/crema-de-branza-din-lapte-dulce.html

    RăspundețiȘtergere